Як харчуватися

Як харчуватися, щоб бути здоровим та красивим

Щоб бути здоровим і красивим, дуже важливо правильно харчуватися. Давай розберемося, якій же їжі слід віддавати перевагу.

Правильне харчування допоможе зберегти молодість і здоров'я.
Всіх нас турбує питання як залишатися молодою і привабливою, без виснажливих процедур і тривалих дієт і вправ. Сьогодні я розповім вам маленькі секрети, які непомітно, але впевнено внесуть у ваше життя очікуваний результат.
Ми поговоримо про їжу цього сезону, як і з чим її їсти, яка їжа нам буде корисна, якої ж варто уникати.

Прийом їжі безпосередньо пов'язаний з 4-ма золотими правилами:

Країна проживання

Краще їсти те, до чого ми генетично пристосовані. Науково доведено, що людина проживає в певній кліматичній смузі, максимально засвоює і використовує з користю для себе ті продукти, які ростуть в її зоні проживання.

Пора року

Наш організм це така ж система природи як і все, що нас оточує, тому він завжди засвоює краще ті продукти, які в даний час року природа нам постачає.

Час доби

Спочатку наш організм змінює систему травлення залежно від часу доби. Є продукти, які краще їсти, коли організм засинає, інші ж, навпаки варто вживати під час пробудження або ж у самому розпалі дня.

Генетичні особливості організму

Кожен з нас засвоює одні продукти краще за інших. Як кажуть у народі, що одному ліки, іншому - отрута.
У весняно-літній період, без сумнівів, кращим вибором для кожного буде зелень. Природа зараз щедро обдаровує нас нею. Так чому б не скористатися її щедрістю.
Згідно наукових експериментів, регулярне вживання зелені сприяє зміцненню судин, очищенню організму від шлаків. Постачає нам широкий спектр незамінних вітамінів, а також, постачає нас клітковиною, що допомагає, як ніщо інше, скинути зайву вагу і налагодити роботу шлунково-кишкового тракту.
Топ корисних продуктів в цьому сезоні
Для пружної і молодої шкіри:
    петрушка, кріп, кульбаба.
Імунітет і загальне здоров'я:
    Напої із зелені та овочів (гарбуз, морква, яблуко).
Для здоров'я шлунково-кишкового тракту і стрункості:
    Смузі (банани + зелень + гілочка м'яти або селери).
Для тих хто хоче бути здоровим:
    0салати з помідорів, зелені, насіння кунжуту і оливкової олії. У салати також можна додавати насіння льону або кедрові горішки. А з користю для шлунку - гарбузове насіння.
Для стабілізації тиску і зміцнення судин:
    брускетти з вареними овочами, супи (різного роду), зелені борщі, щі ітп.
Приємного апетиту! Насолоджуйтеся влітку і собою.
Якщо ви хочите дізнатися про дієту за групою крові, то натисніть сюди.

За матеріалами сайту http://allforahealthylife.blogspot.com/

Зазначена вище інформація призначена лише для ознайомлення, та не являється інструкцією до самолікування. Перед прийняттям будь-якого рішення слід звернутися за консультацією до лікаря.

Якщо вам сподобалася ця стаття ви можете поділитися нею у соціальных мережах.